office[@]markupmedia.ro
sales[@]markupmedia.ro
0771.779.460 (DIGI), 0721,661.625 (ORANGE) CONTACT RAPID

De ce refacere de site?

De ce refacere de site?

MarkUp Media - Refacere de site – Firma Web Design Bacau

Refacerea siteului este o optiune care trebuie avuta in vedere si trebuie privita ca un plus pe care il aduceti imaginii dumneavoastra.

Refacerea siteului este o optiune care trebuie avuta in vedere si trebuie privita ca un plus pe care il aduceti imaginii dumneavoastra.

Intrebarea pe care majoritatea clientilor o pun este "de ce as avea nevoie de o refacere de site?". E simplu. Pentru ca este nevoie de o reinnoire de imagine. Un site vechi, construit acum cativa ani (5-6 ani in urma) nu va mai poate oferi valoarea unei imagini corecte in mediul online. In acelasi timp, tehnologiile folosite au fost (probabil) de mult expirate si scoase din uz. Evident, intreg setul de browsere pastreaza compatibilitatea, insa nu de putine ori au existat cazuri in care siteurile au devenit pur si simplu nefunctionale.

Ce implica refacerea de site?

Refacerea de site implica salvarea intregii dumneavoastra prezente web de pana in acest moment si modificarea acesteia in cadrul unui design nou. Este recomandata salvarea tuturor informatiilor vechi bune (continut text, imagini, video, prezentari, etc) si folosirea acestora in construirea unui nou website puternic.

Refacere de site = re-branding?

Da! Uneori cei doi termeni se includ unul pe celalalt. E adevarat, daca afacerea dumneavoastra a capatat valori mari, in cazul unui proces de re-branding este imperativa si schimbarea imaginii online folosind noul brand. In acelasi timp de multe ori, procesul de refacere de site seamana cu un proces de re-branding pe partea de online.

Contacteaza-ne sau cere o oferta de la MarkUp Media

doresc o copie a acestei cereri