office[@]markupmedia.ro
sales[@]markupmedia.ro
0771.779.460 (DIGI), 0721,661.625 (ORANGE) CONTACT RAPID

Webhosting, Free DNS & Dynamic DNS, redudant webhosting & redudant DNS, servicii la standarde internationale oferite prin colaboratorii nostri de la Go-Wild Hosting.

Webhosting, Free DNS & Dynamic DNS, redudant webhosting & redudant DNS, servicii la standarde internationale oferite prin colaboratorii nostri de la Go-Wild Hosting.

MarkUp Media - Servicii Webhosting si Free DNS & Dynamic DNS

Credibilitatea unei companii si impactul acesteia pe piata sunt asigurate in tot mai mare masura de vizibilitatea pe Internet. Intr-o lume a comunicatiilor digitale, o companie care nu are site propriu si nu beneficiaza de serviciul de e-mail este lipsita de principalele modalitati de a se face cunoscuta si de a comunica.

Webhosting Bacau, Piatra-Neamt, Onesti, Suceava, Iasi, Vaslui

Pentru companiile care nu dispun de un server propriu care sa gazduiasca site-ul si conturile de e-mail ale angajatilor, MarkUp Media pune la dispozitie serviciul de hosting pentru web si mail. Odata gazduit pe serverele noastre, site-ul dvs. este vizibil la orice ora, din orice punct al lumii. Conturile de e-mail pot fi accesate cu usurinta de oriunde si beneficiaza de protectie antivirus si antispam.

Garantam un uptime de 99 % si servicii net superioare menite sa satisfaca cele mai noi cerinte. Beneficiem de o retea de webhosting in totalitate a noastra, disponibila oricarui client.

Servicii Free DNS in Romania

Necesitatile unei companii sunt extrem de diversificate. O infrastructura de name-servere aduce lejeritate in serviciile IT de care aveti nevoie. Impreuna cu divizia de Webhosting am decis ca un serviciu de Free DNS si Dynamic DNS este extrem de necesar in Romania. Serviciul de Free DNS este destinat firmelor mici si mijlocii (IMM-uri) care au nevoie in interiorul companiei de mai multe zone DNS si care nu detin un server DNS propriu. Astfel se pot crea zone care sa faca redirecteze unul sau mai multe servcii pe computerele de care compania are nevoie.

Servicii Dynamic DNS in Romania

Conexiunile PPEO sunt extrem de raspandite in Romania, insa multe dintre aceste conexiuni beneficiaza de IP-uri care se schimba la aleator prin serverul de DHCP al providerului la fiecare repornire de sistem. In cazul in care, un astfel de sistem este inregistrat intr-un server DNS iar conexiunile catre sistem se fac exclusiv prin cerinte DNS, schimbarea IP-ului poate duce la nefunctionarea optima. De aceasta am initiat in Romania acest serviciu de Dynamic DNS , serviciu care se baseaza pe o aplicatie care se instaleaza pe serverul clientului si care anunta tot timpul serverul nostru DNS de orice schimbare de IP. Aplicatia este disponibilla momentan doar pentru sistemele Linux urmand ca in viitor sa oferim si sistemelor Windows aceasta aplicatie de Dynamic DNS/.

Contacteaza-ne sau cere o oferta de la MarkUp Media

doresc o copie a acestei cereri