office[@]markupmedia.ro
sales[@]markupmedia.ro
0771.779.460 (DIGI), 0721,661.625 (ORANGE) CONTACT RAPID

MarkUp Media - Servicii SEO Bacau

Orice site al unei companii are nevoie pe langa faptul ca exista si de servicii de publicitate pentru a fi cunoscut de catre utilizatori. Publicitatea pe internet se realizeaza prin campanii de optimizare SEO, precum si servicii de promovare pentru cresterea popularitatii in diferite medii online si in motoarele de cautare.

 Externalizarea acestor servicii de publicitate se poate reflecta prin costuri reduse in cazul in care compania va alege sa colaboreze cu o firma specializata in optimizare pentru motoarele de cautare si promovare web.  

Optimizarea SEO si externalizarea acesteia reduce cheltuielile companiei dar in acelasi timp aduce si un beneficiu de imagine. Odata cu cooptarea uneo firme profesioniste SEO, compania scapa de un intreg departament semi-it care poate fi format din multi oameni. Deasemenea, intotdeauna profesionalismul acestora este pus la indoiala sau costurile pentru oameni profesionisti sunt foarte mari.

Caracteristici cheie de optimizare SEO - On page:

  • Cautam cuvintele cheie relevante pentru continutul site-ului dumneavoastra  
  • Echipa de experti SEO MarkUp Media are o vasta experienta in optimizarea SEO On page
  • Oferim o analiza in profunzime a pozitiei curente a site-ului dumneavoastra  si identificam defectele existente inainte de a merge mai departe.
  • Preturile pachetelor SEO-On page MarkUp Media sunt accesibile,  incadrandu-se in bugetul tuturor

Un site web trebuie sa fie usor de utilizat precum si prietenos cu motoarele de cautare, daca doriti o pozitionare buna dupa cuvintele cheie alese.  Astazi, fara ajutorul unor profesionisti este foarte dificil sa gestionezi mai multe llucruri in acelsi timp. Fiind constienti de aceasta problema, echipa MarkUp Media ofera o gama larga de pachete de optimizare SEO-On page si aleg pachetul potrivit pentru fiecare client in parte tinand cont de necesitatile si bugetul disponibil.

Caracteristici cheie de optimizare SEO Off-page

Off-page: pentru a optimiza prezenta site-ului  dvs.  in Google, vom  obtine linkuri de pe alte site-uri catre site-ul dvs.. Strategia se numeste Link Building si este o metoda excelenta de a creste popularitatea site-ului pe Internet si de a ameliora pozitionarea site-ului pe cuvinte cheie strategice.

Oferta noastra de Link Building include:

-    Creare si publicare de articole optimizate care vor fi publicate in site-urile si blogurile noastre in functie de domeniul de activitate. Detinem site-uri si bloguri din domeniul: culinar, sanatate, beauty si fashion. De asemenea, avem si coloborari cu diversi detinatori de bloguri si site-uri.  

-   Creare si publicare comunicate de presa: in site-ul nostru de comunicate http://comunicate.markupmedia.ro, precum si pe alte site-uri specializate.

-   Publicarea de informatii pertinente despre site pe forumuri

Serviciile pe care vi le propunem sunt testate si garanteaza succesul strategiei off-page.

Consulta aici portofoliul nostru si contacteaza-ne pentru a primi o oferta personalizata !

Contacteaza-ne sau cere o oferta de la MarkUp Media

doresc o copie a acestei cereri