office[@]markupmedia.ro
sales[@]markupmedia.ro
0771.779.460 (DIGI), 0721,661.625 (ORANGE) CONTACT RAPID

Servicii de webdesign, identitate online, optimizare SEO, optimizare SMO si internet marketing

Servicii de webdesign, identitate online, optimizare SEO, optimizare SMO si internet marketing

MarkUp Media - Servicii Web Design , Servicii IT si SEO

Cu ajutorul nostru puteti sa va creeati o identitate online, o imagine reprezentativa pentru societatea dumneavoastra si sa va faceti cunoscute produsele si serviciile pentru a fi astfel usor accesibile tuturor clientilor dumneavoastra.

Oferim o gama larga de servicii menite sa vina in ajutorul dumneavoastra pentur a va crea atat in-business cat si online o imagine cat mai corecta si mai frumoasa. Web Studio contine o gama de servicii destinate exclusiv imaginii online. Sunt servicii web accesibile oricui, atat firmelor noi, care dorect o afirmare rapida cat si celor care au deja in spate o prezenta online.  

Web design vine in ajutorul dumneavoastra cu o propunere grafica de calitate , usor navigabila si gata sa raspunda cerintelor afacerii dumnevoastra.

Web development a fost creat pentru clientii care doresc ceva mai mult decat un site de prezentare a afacerii. La comanda, putem executa module pentru siteurile pe care le detineti.

Web redesign este destinat exclusiv firmelor care doresc o schimbare a imaginii online. Oferim un suport continuu si o portare integrala a continutului siteului dumneavoastra existent, pe o solutie 100% optimizata pentru motoarele de cautare, cu o interfata de administrare intuitiva si extrem de usor folosit.

 

Contacteaza-ne sau cere o oferta de la MarkUp Media

doresc o copie a acestei cereri