office[@]markupmedia.ro
sales[@]markupmedia.ro
0771.779.460 (DIGI), 0721,661.625 (ORANGE) CONTACT RAPID

MarkUp Media - Firma Web Design si Web Development Bacau

Intr-o lume dominata de viteza si informatie, unde bataliile pentru suprematie sunt dictate de campaniile de imagine, publicitate si PR, MarkUp Media vine sa propuna si in acelasi timp sa adauge imaginii dumneavoastra recunoasterea in domeniul online.

  • Experienta

  • Profesionalism

  • Seriozitate

  • Creativitate

  • Implicare

  • Ambitie

Intr-o lume dominata de viteza si informatie, unde bataliile pentru suprematie sunt dictate de campaniile de imagine, publicitate si PR, MarkUp Media vine sa propuna si in acelasi timp sa adauge imaginii dumneavoastra recunoasterea in domeniul online.

Ca majoritatea antreprenorilor, ne-am luat “hartiuta” de la Registrul Comertului cu determinarea, curajul si ambitia ca NOI vom putea propune servicii mult mai de calitate, mult mai avantajoase, mai originale si mai creative decat concurenta !

Regula de Aur: Trateaza-ti clientul asa cum vrei sa fii si tu tratat cand devii client.

Regula Aurului: Cu cat dau mai putin clientului si angajatului, cu atat imi va ramane mie mai mult.

Multi considera ca “Regula Aurului” este cheia succesului afacerii lor. Noi am avut si vom avea intodeauna ca principiu “Regula de Aur” !

Ne place sa inventam si sa ne jucam cu codurile PHP si HTML pentru a creea pentru dumneavoastra un website puternic si in acelasi timp simplu de accesibil si usor de folosit, menit (evident cu ajutorul si implicarea dumneavoastra) sa va creeze o imagine online care sa va promoveze pe dumneavoastra ca firma cat si produsele pe care compania dumneavoastra le produce. 

Exista o confuzie in temenul propriu-zis de produs si produsul la care noi ne referim. Pentru noi, orice companie are un produs de vanzare, fie ca acel produs este un serviciu (firme de prestari servicii), fie ca este un sfat sau o consultanta (firme de avocati sau de management al afacerii) fie ca produsul dumneavoastra este unul fizic existent, produs de compania dumneavoastra (firme de constructii). Pentru Markup Media toate acestea sunt produse si evident aceste produse trebuiesc facute cunoscute. Intr-o lume in care publicitatea este pretutindeni prezenta noi gasim alternative ieftine de promovare menite sa creeze un impact puternic pe piata de desfacere. Alternativa principala se numeste intenetul, acolo unde inca multe lucruri sunt ieftine. 

Google si Marketingul online, codurile HTML si programarea PHP sunt principalele noastre pasiuni, dar nu singurele. Ne place arta (fotografia, pictura, muzica), natura si calatoriile, psihologia, filosofia orientala…etc.