office[@]markupmedia.ro
sales[@]markupmedia.ro
0771.779.460 (DIGI), 0721,661.625 (ORANGE) CONTACT RAPID

Testare si audit gratuit pentru site-ul tau

Incercam sa dam o nota de creativitate, de design si in acelasi o mai buna imagine mediului online din Bacau, din Moldova si de ce nu din Romania. In aceasta pagina incercam sa facem un audit succint al site-ului pe care il detineti si sa raspundem si in acelasi timp sa va testam website-ul.

Audit Website

toate campurile sunt obligatorii si trebuiesc completate corect pentru un viitor contact

Audit tehnic website

In primul rand vom testa site-urile inscrise pentru erorile html existente si daca respecta standardele html in vigoare . Siteurile inscrise trebuie sa respecte unul dintre standardele in vigoare: HTML 4.0, XHTML 1.0 (strict sau transitional), XHTML 1.1 sau HTML5. De asemenea vom testa corectitudinea fisierelor CSS si standardele in care trebuie sa se integreze. Un alt element important il constituie site speed (viteza de incarcare a paginilor).

Audit tehnic insite

In acesta parte va vom testa formularele din site, cat de bine functioneaza ele, cat si securitatea acestora in momentul in care un utilizator incearca sa va atace site-ul.

Audit SEO insite

In aceasta parte vom analiza toate elementele de SEO ale site-ului dumneavoastra, analizand atat optimizarea INSITE cat si rezultatele siteului dumneavoastra in motoarele de cautare.

Termeni si conditii de audit website gratuit

  1. Trebuie sa fiti de acord ca site-ul dumneavoastra sa apara listat in aceasta pagina, sau in paginile siteului MarkUp Media cu link direct catre site-ul dumneavoastra.
  2. Linkurile catre site sunt non-seo (rel=nofollow) sau vor fi generate javascript.
  3. De asemenea ne rezervam dreptul de publica (doar) numele firmei si / sau numele persoanei de contact al siteului de auditat
  4. Informatiile de audit vor fi regasite in aceasta pagina sau intr-o pagina auxiliara si se vor regasi doar aici. Auditul NU va fi trimis pe mail.
  5. Ne rezervam dreptul de a audita doar unele dintre website-urile inscrise, auditul fiind realizat si publicat in limita timpului disponibil.
  6. Nu realizam audit pentru siteuri personale, bloguri personale si / sau care au un continut indecent. 
  7. Auditul are un caracter pur informativ si poate sa contina doar unele informatii. Restul de informatii vor fi divulgate doar in momentul in care dumneavoastra veti incheia un contract cu MarkUp Media in vederea imbunatatirii siteului.